ua en ru

Аброськін: голосування в Маріуполі і Красноармійську відбулося, ДВК починають засідання

Аброськін: голосування в Маріуполі і Красноармійську відбулося, ДВК починають засідання Фото: В'ячеслав Аброськін

У поліції зареєстровано 64 повідомлення про можливі порушення в ході виборів

Голосування на місцевих виборах в Маріуполі і Красноармійську відбулося, дільничні виборчі комісії (ДВК) починають підсумкові засідання по встановленню результатів. Про це у своєму Facebook повідомив начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області Вясеслав Аброськін.

"В Красноармійську і Маріуполі голосування відбулося. Дільничні виборчі комісії починають підсумкові засідання по встановленню результатів. Порушень громадського порядку не зафіксовано. Безпека виборців ми забезпечили", - повідомив Аброськін.

В Красноармейске и Мариуполе голосование состоялось. Участковые избирательные комиссии начинают итоговые заседания по ус...

Posted by Вячеслав Аброськин on 29 ноября 2015 г.

Як повідомили в прес-службі поліції, в Маріуполі і Красноармійську зареєстровано 64 повідомлення про можливі порушення, пов'язані з виборами. Один факт був внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань. З решти тривають перевірки.

Від жителів Маріуполя надійшло 59 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства, від мешканців Красноармійська - 5. Більшість з них - незначні і пов'язані з порушенням процесу голосування та передвиборчої агітації.

Онлайн-трансляція засідання ТВК в Маріуполі

Нагадаємо, за даними екзит-полу компанії Research & Branding Group, самовисуванець Вадим Бойченко лідирує на виборах міського голови Маріуполя.