ua en ru

БПП допускає призначення виборів у Маріуполі на 22 листопада

БПП допускає призначення виборів у Маріуполі на 22 листопада Фото: Верховна Рада

Провести вибори 15 нобря не встигнуть

У партії "Блок Петра Порошенка" (БПП) допускають призначення місцевих виборів у Маріуполі на 22 листопада 2015 р. Про це РБК-Україна повідомило джерело в БПП.

"На голосування буде поставлений законопроект Тарути, але провести вибори в Маріуполі 15 листопада ми вже не встигнемо, тому пропонується, щоб перенести голосування на 22 листопада, тобто внести з голосу правку про дату", - повідомив народний депутат з БПП.

У той же час нардепи від "Самопомочі" заявили, що не будуть голосувати за цей законопроект.

Варто відзначити, нардеп від БПП Олексій Гончаренко в Facebook повідомив, що фракція буде рекомендувати провести вибори 22 або 29 листопада.

"Вибори в Маріуполі планувалося провести 15 листопада, рішення про це парламент повинен був проголосувати ще в минулий четвер. Але, так як в минулий четвер парламент вирішив влаштувати балаган, а до 15-го листопада залишилося менше 5 днів, ми фракцією БПП прийняли рішення рекомендувати перенести вибори в Маріуполі на 22 або 29 листопада", - написав Гончаренко.

БПП будет рекомендовать провести выборы в Мариуполе 22 или 29 ноябряСегодня на заседании фракции партии «Солидарность...

Posted by Алексей Гончаренко on 9 ноября 2015 г.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія України (ЦВК) вважає необхідним забезпечити проведення голосування на місцевих виборах в містах Красноармійську та Маріуполі Донецької області в найкоротші терміни.