ua en ru

Буряк VS Фролов: хто стане новим мером Запоріжжя

Буряк VS Фролов: хто стане новим мером Запоріжжя Фото: Володимир Буряк і Микола Фролов

В неділю у Запоріжжі відбудеться другий тур виборів

Вже в цю неділю, 15 листопада, у Запоріжжі відбудеться другий тур виборів мерів, в якому будуть брати участь два кандидати, що отримали більшість голосів. Так, лідерами першого етапу виборів стали самовисуванець Володимир Буряк, якого підтримали 31,84% виборців, і Микола Фролов від Блоку Петра Порошенка Солідарність з результатом 12,96%.

Володимир Буряк

Володимир Буряк є директором з інжинірингу металургійного комбінату

"Запоріжсталь", і раніше політичною діяльністю не займався. 27 вересня був зареєстрований для участі у виборах мера Запоріжжя як самовисуванець.

Передвиборна програма Буряка

Напередодні першого туру виборів Володимир Буряк провів конференцію з мешканцями міста, яка була присвячена питанням житлово-комунальних послуг.

"Запорожці люблять своє місто і хочуть зробити його краще. Але не знають, як це виконати. І влада їм у цьому не допомагає. До мене часто звертаються зі своїми проблемами співробітники комбінату, ми намагаємося їм допомогти. Але "Запоріжсталь" - не міська влада. Всі проблеми ми подолати не можемо. До речі, зараз в органах міської влади немає представників промислових підприємств. Я вважаю, що цю ситуацію треба докорінно змінювати", - заявив в ході зустрічі Буряк.

Микола Фролов

Кандидат у мери Запоріжжя Микола Фролов був обраний народним депутатом на позачергових парламентських виборах у 2014 р., є членом депутатської фракції "Блок Петра Порошенка "Солідарність". До цього він двічі обіймав посаду заступника голови Запорізької обласної державної адміністрації.

Передвиборна програма Фролова

На своїй сторінці у Facebook Микола Фролов нещодавно написав про те, які кроки планує зробити для благоустрою міста Запоріжжя:

  1. Створення ефективної системи управління містом
  2. Розробка та затвердження плану міського благоустрою
  3. Збільшення щорічного обсягу капітального ремонту доріг, як на центральних вулицях, так і всередині житлових кварталів у три рази
  4. Вилучення у орендарів невикористаних за призначенням земельних ділянок та будівель
  5. Кожен муніципальний працівник повинен на своєму робочому місці працювати, а не перебувати

"Ось така моя програма дій. Працювати, а не красти!", - підсумував Фролов.

Другий тур виборів

Другий тур виборів, в якому будуть змагатися Буряк і Фролов, визначить остаточного переможця у гонці за крісло мера Запоріжжя.