ua en ru

Дарт Вейдер балотується в мери Одеси

Дарт Вейдер балотується в мери Одеси Фото ("Думська"): з'їзд Блоку Дарта Вейдера

Таке рішення ухвалив з'їзд партії "Блок Дарта Вейдера"

З'їзд партії "Блок Дарта Вейдера" висунув свого лідера на посаду мера Одеси, повідомляє "Думська".

"Для мене стала одкровенням і справжнім сюрпризом ступінь підтримки моєї кандидатури, я очікував всього, але 100% "за" - це вже занадто, хоча не буду приховувати, мені приємно. Це ще раз свідчить про правильність обраного нами напряму і підтримку заявленого курсу на реформи в Одесі", - сказав Дарт Вейдер.

У своїй промові кандидат розповів про оптимістичні результати екзит-полів і готовність зайняти посаду міського голови Одеси. "Коли я виграю ці вибори, я зміню дизайн кабінету мера, зроблю там ремонт. Мій столяр почав підготовку крісла, яке буде вирізано із цільного шматка баобаба. Крім того, я збираюся поміняти вікна на пластикові у всій будівлі мерії", - зазначив Вейдер, відповідаючи на питання про свої перші дії на посту градоначальника.

Дарт Вейдер балотується в мери Одеси

Фото: "Думська"

Нагадаємо, на минулих мерських виборах в Одесі кандидата Вейдера Дарта Миколайовича підтримали 13 тис. 176 виборців, або 4% від тих, хто прийшов на дільниці.

Дарт Вейдер балотується в мери Одеси

Партія "Блок Дарта Вейдера" (голова - Володимир Скрипець) була зареєстрована Центральною виборчою комісією України для участі у місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня.

Дарт Вейдер балотується в мери Одеси

Зазначимо, що ім'я одного з головних персонажів космічної саги "Зоряні війни" не раз використовувалося кандидатами на українських виборах. Так, якийсь Дарт Олексійович Вейдер намагався зареєструватися у якості кандидата на пост Президента країни від "Інтернет партії України", пред'явивши паспорт із цим ім'ям. Однак Центрвиборчком відмовився його зареєструвати через невідповідність даних про проведення з'їзду партії та порушення у порядку оформлення документів.

На минулі парламентські вибори пішли відразу 16 Дартів Вейдерів, проте жоден з них в лідери перегонів за місця у Верховній Раді так і не пройшов. Крім того, на виборах мера Києва у 2014 р. кандидат Дарт Вікторович Вейдер набрав 1,61%.