ua en ru

Думчев розповів, де взяти гроші для наповнення бюджету столиці

Думчев розповів, де взяти гроші для наповнення бюджету столиці

Лідер партії "Рух за реформи" і кандидат у мери Києва Сергій Думчев пропонує владі вже сьогодні почати реалізацію плану реформ, запропонованого партією "Рух за реформи" по наповненню бюджету міста.

За словами голови профільної бюджетної комісії Андрія Страннікова, на сьогоднішній день боргові зобов'язання столиці становлять 18 млрд грн, і тільки на їх обслуговування на рік необхідно 2 млн грн.

Сергій Думчев стверджує, що, за найскромнішими підрахунками, втілення в життя навіть частини основних пунктів плану дозволить протягом лише одного року поповнити бюджет міста майже на 12 млрд грн, а ще близько 5 млрд грн, на думку лідера партії "Рух за реформи", можна заощадити за рахунок реформування системи управління містом та запровадження адресної соціальної допомоги. Загалом, зазначив він, тільки за один рік роботи можна практично повністю погасити боргові зобов'язання столиці.

"Тільки для цього потрібно працювати і хотіти щось поміняти, а не красти і позувати перед камерами", - зазначає кандидат в мери Києва Сергій Думчев.