ua en ru

Екзит-пол в Маріуполі: на зірваних виборах впевнену перемогу здобув би "Опоблок"

Екзит-пол в Маріуполі: на зірваних виборах впевнену перемогу здобув би "Опоблок" Фото: місцеві вибори в Маріуполі

Понад 85% респондентів висунули на посаду мера міста топ-менеджера меткомбінату

На виборах до міської ради Маріуполя Донецької області, згідно з даними екзит-полу, за партію "Опозиційний блок" віддали б голоси 85,3% виборців. Про це у своєму Facebook повідомила головний редактор газети "Іллічівець" Олена Калайтан.

"У Маріуполі оприлюднені результати екзит-полу... Вранці 25 жовтня на виборчі дільниці прийшли тисячі маріупольців, які так і не змогли проголосувати. Тим не менш, багато з них стали учасниками загальноміського екзит-полу. Результати дослідження показали, що навіть з урахуванням тривідсоткової похибки вимірювань, понад 80% виборців віддали б свої голоси за "Опозиційний Блок" і Вадима Бойченко. І це тільки за перші дві години, коли на дільниці прийшла тільки десята частина виборців", - написала Калайтан.

Так, за самовисуванця Вадима Бойченка, який є топ-менеджером "Маріупольського металургійного комбінату імені Ілліча", готові були проголосувати 85,6% виборців. На виборах до місцевої ради за "Оппоблок" віддали б голоси 85,3% респондентів.

В Мариуполе обнародованы результаты экзит-поллаУтром 25 октября на избирательные участки пришли тысячи мариупольцев, к...

Posted by Елена Калайтан on 25 октября 2015 г.

"Волонтери, які збирають дані для екзит-полу, працювали на 150 виборчих дільницях в Маріуполі. Всього опитано 835 чоловік. Похибка становить не більше 3%", - зазначила Калайтан.

Нагадаємо, вчора в Маріуполі було зірвано проведення місцевих виборів. Виборчі дільниці так і не відкрилися через відсутність бюлетенів для голосування.

За словами спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана, вже 26 жовтня парламент розгляне питання про проведення виборів у Маріуполі.