ua en ru

Побитий у Харкові кандидат у мери поскаржився на керівництво лікарні

Побитий у Харкові кандидат у мери поскаржився на керівництво лікарні Фото: Анатолій Родзинський

Родзинський підозрює, що за нападом на нього стоїть чинний мер Харкова

Кандидат у мери Харкова, депутат Харківської міської ради Анатолій Родзинський поскаржився на дії керівництва лікарні, до якої його госпіталізували після нападу 30 вересня. Про це Родзинський заявив пізно ввечері в суботу у Facebook.

"Мене викинули... саме викинули з міської лікарні... Офіційна причина - за порушення режиму, але... я приймав всі ліки і уколи, а в суботу та неділю, як відомо, у лікарнях немає лікуючих лікарів", - написав Родзинський.

На його думку, дії керівництва медустанови пов'язані з його участю в п'ятничному ток-шоу на одному із центральних українських телеканалів.

"Спасибі велике простим працівникам четвертої "невідкладної допомоги", які, поки не бачить їхнє начальство, зробили мені перев'язку. Тому що начальство сьогодні (3 жовтня, - ред.) вранці викинуло всі речі з палати, і тепер їх можна забрати тільки в понеділок. Також всі лікарі відмовилися навіть сказати, які ліки і уколи потрібно приймати... в результаті залишили без медичної допомоги", - поскаржився депутат Харківської міськради.

Меня выкинули ... Да-да именно выкинули из городской больницы за участие в программе Черное Зеркало на Интер. Потому что...

Posted by Anatoliy Rodzinskiy on 3 жовтня 2015 р.

Нагадаємо, в середу, 30 вересня, пізно ввечері в Харкові побили кандидата в мери міста, депутата місцевої міськради Анатолія Родзинського. Медики констатували у нього закриту черепно-мозкову травму. Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Зазначимо, що в організації замаху на себе Родзинський підозрює мера Харкова. Своєю чергою, Геннадій Кернес спростував причетність до скоєння даного злочину.