ua en ru

Кабмін перерозподілив бюджетні кошти на другий тур місцевих виборів

Кабмін перерозподілив бюджетні кошти на другий тур місцевих виборів Фото: прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

ЦВК має узгодити витрати з комітетом Ради, а Мінфін внести зміни в розпис бюджету

Кабінет міністрів України перерозподілив бюджетні кошти на другий тур місцевих виборів. Відповідне розпорядження № 1147-р від 4 листопада 2015 р. опубліковано на сайті уряду.

"Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України здійснити у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Центральній виборчій комісії на 2015 рік у загальному фонді державного бюджету, перерозподіл видатків споживання у сумі 13 580,6 тис. гривень шляхом зменшення їх обсягу за програмою 6731020 "Проведення виборів народних депутатів України"; збільшення їх обсягу за програмою 6741020 "Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів", - йдеться в докменте.

Розпорядження наказує Центральної виборчої комісії погодити перерозподілу витрат з комітетом Верховної Ради України з питань бюджету, а Міністерству фінансів внести після зазначеного погодження відповідних змін до розпису державного бюджету.

Нагадаємо, 30 жовтня Центральна виборча комісія України (ЦВК) на своєму засіданні внесла на розгляд Кабінету міністрів пропозиції про перерозподіл бюджетних призначень для проведення повторного голосування на місцевих виборах.