ua en ru

У Мукачеві затримали кандидата у депутати, підозрюваного у вбивстві

У Мукачеві затримали кандидата у депутати, підозрюваного у вбивстві Фото: МВС

Циганського барона з сином-кандидатом відвезли в міськвідділ міліції

У Мукачеві Закарпатської області затримали кандидата в депутати міської ради, підозрюваного у вбивстві 18-річного хлопця. Про це йдеться в повідомленні ГУ УМВС України в Закарпатській області.

"Мукачівська міліція затримала підозрюваних у резонансному вбивстві рома", - йдеться в повідомленні.

За версією міліції, в ніч на 9 жовтня близько 00:00 хлопець разом із товаришем поверталися додому, де на перехресті вул. І. Франка до них підійшов знайомий.

"Під час розмови між ними виникла сварка. В цей час до них під'їхав автомобіль марки GMS сірого кольору. З нього вийшли чоловіки у віці 53 і 34 років. Після цього молодший дістав зброю і зробив два постріли в бік юнаків. 18-річний хлопець отримав вогнепальне поранення. Чоловіки сіли в автомобіль і зникли в невідомому напрямку", - розповіли в міліції.

Згодом хлопець помер на операційному столі.

Відзначається, що підозрюваних затримали і везуть в міськвідділ міліції.

Зібрані відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим Мукачівського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Розпочато досудове розслідування. Карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Зазначимо, як повідомив раніше Віктор Балога, 34-річний нападник був кандидатом у депутати міської ради від БПП Калманом Олахом.

Як повідомило місцеве видання, відразу після звістки про смерть хлопця обурений натовп попрямував в будинок Калмана Лакатоша (батька кандидата) і підпалив будинок.