ua en ru

До МВС надійшло понад 2,3 тис. повідомлень про порушення під час виборчого процесу

До МВС надійшло понад 2,3 тис. повідомлень про порушення під час виборчого процесу Фото: до МВС надійшло понад 2,3 тис. повідомлень про порушення під час виборчого процесу

Інформація про 187 з них вже внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань

До Міністерства внутрішніх справ (МВС) України надійшло понад 2,3 тис. повідомлень про порушення під час виборчого процесу. Про це під час брифінгу в МВС сьогодні, 20 жовтня, повідомив радник глави відомства Іван Стойко, передає прес-служба МВС.

За словами Стойка, правоохоронці спільно зі Службою безпеки України (СБУ) в оперативному режимі контролюють ситуацію в державі, не зважаючи на спроби вчинення провокацій. Зокрема, були намагання прориву диверсійних груп з території сусідніх з Україною держав, однак завдяки спільним діям правоохоронців і прикордонників ці спроби були припинені.

Стойко, який також є керівником оперативного штабу МВС з питань охорони громадського порядку під час місцевих виборів, зазначив, що на теперішній момент до правоохоронних органів надійшло 2356 повідомлень про порушення виборчого законодавства. Інформація про 187 з них вже внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. 255 інформацій працівники органів внутрішніх справ перевіряють.

Нагадаємо, усі бюлетені, надруковані для Закарпатської області, є недійсними.