ua en ru

У Миколаївській області голові виборчкому на дільницю принесли гроші та порожні конверти

У Миколаївській області голові виборчкому на дільницю принесли гроші та порожні конверти Фото: МВС України

Проводиться подальша перевірка

Управління Міністерства внутрішніх справ у Миколаївській області перевіряє факт передачі грошей та порожніх конвертів голові однієї з виборчих комісій. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"До міліції надійшло повідомлення від члена виборчої комісії про те, що хтось на територію дільниці заніс пакет, який на вигляд дуже підозрілий. На місці розташування дільниці (територія загальноосвітньої школи) працівники міліції перевірили вміст сумки та з'ясували, що всередині знаходяться гроші та порожні конверти", - сказано в повідомленні.

Власником пакету виявилась голова виборчкому, яка запевняє правоохоронців, що нібито гроші їй передали як керівнику підприємства для розрахунку із працівниками. "Щоправда, пізніше у жінки виникла інша версія - що гроші їй принесли для закупівлі товару для того ж підприємства. Ось тільки пояснити наявність поряд із готівкою порожніх конвертів голова комісії так і не змогла", - підкреслює МВС.

Зазначається, що працівники міліції опитали свідків та очевидців події, вилучили гроші та відібрали пояснення від голови комісії.

"Інформацію внесено до Єдиного обліку, проводиться подальша перевірка, приймається рішення про кваліфікацію події", - зазначає прес-служба.

Нагадаємо, у Лисичанську в ніч на 25 жовтня спалили автомобіль голови Лисичанської виборчої комісії Наталії Кравченко.