ua en ru

В Одеській обл. зафіксовано 19 порушень виборчого законодавства

В Одеській обл. зафіксовано 19 порушень виборчого законодавства Фото: МВС

За всіма фактами правоохоронці проводять перевірки

В Одеській обл. станом на 12:00 зафіксовано 19 порушень виборчого законодавства, за всіма фактами правоохоронці проводять перевірки. Про це повідомляє прес-служба головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області.

Як зазначається, працівники міліції негайно реагують на всі повідомлення, що стосуються правопорушень виборчого законодавства.

"Наразі здійснюється перевірка повідомлень про фотографування бюлетенів та підкупу виборців на одній з виборчих дільниць у Київському районі міста Одеси. В м. Ізмаїл на виборчий дільниці громадянин, 1950 р.н., отримав свої бюлетені, після чого пошкодив їх та відмовляється віддавати. На виборчій дільниці в Київському районі Одеси, представники однієї з політичних партії проводять агітацію. В с.Шевченко Суворовського району міста Одеси мікроавтобус збирає людей на вибори", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, відомості за всіма зафіксованими подіями внесені до Журналу єдиного обліку. По ним проводиться перевірка. Ще шість інформацій щодо порушень виборчого законодавства не підтвердилися.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одеській обл. секретаря міської виборчої комісії госпіталізували з інфарктом.