ua en ru

ОПОРА: Чернігів і Дніпропетровськ лідирують у підкупі виборців

ОПОРА: Чернігів і Дніпропетровськ лідирують у підкупі виборців Фото: Ольга Айвазовська

В Чернігові одна з організацій роздає благодійну допомогу у розмірі 500 грн з різних адрес

Чернігів і Дніпропетровськ лідирують у підкупі виборців під час виборчої кампанії другого туру місцевих виборів, які мають відбутися 15 листопада. Про це вході прес-конференції повідомила координатор виборчих і парламентських програм громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська, передає кореспондент РБК-Україна.

"Якщо говорити про вплив підкупу на цю виборчу кампанію до другого туру, то основними проблемними містами нам виглядають сьогодні Дніпропетровськ і Чернігів", - розповіла Айвазовська.

Зокрема, за її словами, у Чернігові одна із благодійних організацій вже протягом двох днів роздає благодійну допомогу обсягом 500 грн із семи різних адрес.

У Дніпропетровську відкрито кримінальні провадження за фактом підкупу виборців одним із кандидатів на суму близько 5 млн грн.

Разом з тим, за різними організаційними та іншими моментами у ОПОРІ також відзначають проблемними п'ять міст Дніпропетровської області, Запоріжжя, Бердянськ, Мелітополь Запорізької області, Краматорськ Донецької області, Миколаїв, Черкаси, Чернігів, Житомир і Ужгород.

Нагадаємо, МВС розслідує підкуп виборців у Дніпропетровську на мільйони гривень.