ua en ru

"Самопоміч" підтримала кандидатів БПП на виборах мера в Івано-Франківську та Запоріжжі

"Самопоміч" підтримала кандидатів БПП на виборах мера в Івано-Франківську та Запоріжжі Фото: об'єднання "Самопоміч"

Про це повідомили у прес-службі партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність"

Політрада об'єднання "Самопоміч" підтримала кандидатів від партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Ігоря Насалика на посаду мера Івано-Франківська та Миколу Фролова на пост міського голови Запоріжжя. Про це повідомили у прес-службі БПП.

"Ми закликаємо наших прихильників, а також усіх жителів цих міст не бути байдужими до долі своїх громад, прийти на вибори і підтримати кандидатів, які здатні забезпечити європейський курс розвитку", - йдеться в заяві "Самопомочі".

За словами представників партії, існує "відверта загроза реваншу олігархічних сил і нащадків Партії регіонів", тому зараз потрібно об'єднати свої зусилля.

Зазначимо, що нардепа Фролова як кандидата на пост мера Запоріжжя підтримує також УКРОП. Про це заявив нардеп і кандидат в мери Дніпропетровська Борис Філатов. Коментуючи заяву лідера фракції БПП Юрія Луценка, який закликав дніпропетровців голосувати "проти Вілкула", член політради УКРОПу зазначив: "Сподіваюся, що Юрій Віталійович набереться рішучості і все ж скаже, за кого прихильникам партії "Солідарність" треба голосувати "за" у другому турі".

Раніше УКРОП заявив про підтримку "Самопомочі" на виборах мерів Миколаєва та Кривого Рогу.

Як повідомляла ОПОРА, Чернігів і Дніпропетровськ лідирують у підкупі виборців.