ua en ru

ЦВК очікує результати повторних виборів до 00:00 30 листопада

ЦВК очікує результати повторних виборів до 00:00 30 листопада Фото: ЦВК

ЦВК очікує попередні результати виборів у Маріуполі та Красноармійську до опівночі

Попередні результати місцевих виборів в Маріуполі і Красноармійську можуть з'явитися до півночі 30 листопада. Про це заявив заступник керівника секретаріату Центральної виборчої комісії Сергій Дубовик, передає 112 Україна.

Так, за його словами, попередні результати голосування можна буде очікувати до 00:00 30 листопада.

"А встановлення результатів, самі розумієте, є певний строк встановлення результатів виборів. Як комісії будуть готові, так будемо встановлювати. Ми будемо перебувати там до кінця, до самого встановлення результатів голосування по виборах міського голови та депутатів міських рад", - сказав він.

Зазначимо, в Маріуполі і Красноармійську Донецької області сьогодні, 29 листопада, о 8:00 відкрилися виборчі дільниці для голосування на місцевих виборах 2015 року. Проголосувати можна буде до 20:00.

Нагадаємо, 25 жовтня 2015 року, коли місцеві вибори проходили по всій Україні, голосування в Маріуполі і Красноармійську не сталося. В обох містах виникли проблеми з виборчими бюлетенями. Після довгих переговорів між фракціями коаліції Верховна Рада України призначила вибори у цих містах на 29 листопада 2015 року. Президент України Петро Порошенко підписав закон про нову дату виборів у Маріуполі та Красноармійську.