ua en ru

ЦВК затвердила тексти бюлетенів на виборах у Маріуполі та Красноармійську

ЦВК затвердила тексти бюлетенів на виборах у Маріуполі та Красноармійську Фото: вибори

Також ЦВК створила контрольну комісію з виготовлення бюлетенів

Центральна виборча комісія (ЦВК) на засіданні 19 листопада затвердила тексти бюлетенів на виборах у Маріуполі та Красноармійську Донецької області. Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

Комісія затвердила розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення голосування на чергових виборах депутатів Красноармійської та Маріупольської міських рад, Красноармійського та Маріупольського міських голів 25 жовтня 2015 року для голосування 29 листопада 2015 року на суму 16 тис. гривень.

ЦВК затвердила тексти виборчих бюлетенів з чергових виборів депутатів Красноармійської та Маріупольської міських рад, Красноармійського та Маріупольського міських голів 25 жовтня 2015 року для голосування 29 листопада 2015 року у відповідних виборчих округах.

Також Комісія утворила контрольну комісію за виготовленням виборчих бюлетенів з місцевих виборів 25 жовтня 2015 року для голосування 29 листопада 2015 року у відповідних виборчих округах.

Нагадаємо, голова ЦВК Михайло Охендовський запевнив, що зриву виборів в Маріуполі і Красноармійську не буде.