ua en ru

Угорський спостерігач не побачив проблем з голосуванням в Маріуполі

Угорський спостерігач не побачив проблем з голосуванням в Маріуполі Фото: вибори в Маріуполі

Обстановка на виборчих дільницях спокійна

На виборчих дільницях в Маріуполі, де сьогодні, 29 листопада, проходять місцеві вибори, обстановка є спокійною. Про це заявив політолог і член кабінету закордонних справ політичної партії Jobbik в Угорщині Шабо Балаш, передає кореспондент РБК-Україна.

"Обстановка на всіх виборчих дільницях, які ми відвідали, є досить спокійною, все йде за планом і відповідно до законодавства. Ніяких порушень не спостерігалося до цього часу", - повідомив він.

При цьому спостерігач зазначив, що на виборчих дільницях майже не спостерігається молоді, в основному голосують пенсіонери.

"Нам надійшла інформація, що робилися спроби зірвати вибори. Але на даний момент ми бачимо, що виборчі комісії нормально працюють", - додав він.

Спостерігачі обіцяють дати остаточні висновки щодо ходу виборів за закриття дільниць.

Раніше громадянська мережа ОПОРА оприлюднила дані, згідно з якими, явка на місцевих виборах в Маріуполі (Донецька область) станом на 12:00 офіційно складала 15,7%.

Зазначимо, в Маріуполі і Красноармійську Донецької області сьогодні, 29 листопада, о 8:00 відкрилися виборчі дільниці для голосування на місцевих виборах 2015 року. Проголосувати можна буде до 20:00.