ua en ru

Вибори 2015: ЦВК зареєстрував ще 21 міжнародного спостерігача

Вибори 2015: ЦВК зареєстрував ще 21 міжнародного спостерігача Фото: ЦВК

Станом на сьогодні на місцеві вибори зареєстровано 205 офіційних спостерігачів

Центральна виборча комісія (ЦВК) сьогодні, 13 жовтня, зареєструвала на місцеві вибори 11 спостерігачів від Міжнародної комісії з прав людини і 10 - від Міжнародної громадської організації "Політична ініціатива". Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЦВК.

Таким чином, станом на сьогодні на місцеві вибори зареєстровано 205 офіційних спостерігачів. З них - 31 людина Данії та Німеччини, 7 - ось Чехії, 5 - ось Японії, 5 - ось Естонії, 95 - від БДІПЛ ОБСЄ, 16 - від Українського Конгресового Комітету Америки, 11 - від Міжнародної комісії з прав людини, 10 - від Міжнародної громадської організації "Політична ініціатива" і 8 - від Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO), 5 - від Комітету регіонів Європейського Союзу.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України прийняв постанову про вжиття заходів щодо припинення проведення перевірок діяльності засобів масової інформації у період до завершення виборчого процесу місцевих виборів в 2015 р. у зв'язку з "провалом" відповідної постанови у Верховній Раді.