ua en ru

Понад 200 депутатів будуть представляти партію "Відродження" в Дніпропетровській області

Понад 200 депутатів будуть представляти партію "Відродження" в Дніпропетровській області

За підсумками місцевих виборів у Дніпропетровській області партія "Відродження" представлена більш ніж 200 депутатами різних рівнів і тепер має сформовану владну вертикаль від Верховної Ради до сільських і селищних рад. Про це на форумі депутатів усіх рівнів від політсили заявив голова Дніпропетровської обласної організації партії "Відродження", депутат Дніпропетровської обласної ради Володимир Куцин.

"Партія "Відродження" провела 10 депутатів в обласну раду. Понад 200 кандидатів стали депутатами місцевих рад всіх рівнів", - повідомив Куцин.

"Незважаючи на те, що ми втратили близько 10 000 голосів виборців з-за реєстрацію партії-клона, ми на початку великого шляху. Ми будемо виконувати свої обіцянки виконувати свою програму. Наші слова не були і не будуть порожніми фразами. "Відродження" відбулося, "Відродженню" - бути!", - додав він.

Глава партії "Відродження" Віктор Бондар переконаний, що партія на місцевих виборах отримала феноменальний результат.

"Я пишаюся командою Дніпропетровщини. Ви зробили феноменальний результат у великій області наперекір всьому: клонам, відмовам у реєстрації. Менше ніж за півроку партія "Відродження" увійшла у вищу політичну лігу. Мало хто вірив, що це можливо, але ми змогли це зробити", - заявив Бондар.

"Ми вели чесну кампанію і чесно перемогли. Тепер ми маємо представництво від Верховної Ради до сільських і селищних рад", - зазначив під час виступу народний депутат України (група "Партія "Відродження") Андрій Шипко.

Як відомо, за партію "Відродження" на виборах до місцевих рад 2015 по всій Україні віддали свої голоси близько 1 мільйона виборців.

У Дніпропетровській області кандидати від партії "Відродження" стали мерами Синельникова і Вільногірська, очолили місцеві ради.

Крім цього, повідомлялося, що політична партія "Відродження" набрала достатню кількість голосів, щоб брати участь у створенні коаліцій у більшості рад усіх рівнів у Дніпропетровській області.