ua en ru

БПП закликає не підтримувати Вілкула на виборах мера Дніпропетровська

БПП закликає не підтримувати Вілкула на виборах мера Дніпропетровська Фото: Юрій Луценко

Однак лідер фракції Юрій Луценко не висловився щодо підтримки Філатова

Лідер фракції "Блок Петра Порошенко" (БПП) Юрій Луценко закликав не підтримувати представника "Опозиційного блоку", народного депутата України, екс-віце-прем'єр-міністра Олександра Вілкула на виборах мера Дніпропетровська. Про це повідомив лідер фракції БПП Юрій Луценко, передає кореспондент РБК-Україна.

"І я особисто, і партія закликає голосувати проти Вілкула як представника ганебного минулого в історії Дніпропетровщини. Ми закликаємо не віддавати голоси за політичну силу, яка грабувала і била українців",- сказав Луценко.

У коментарі РБК-Україна Луценко розповів, чи буде підтримувати конкурента Олександра Вілкула позафракційного нардепа Бориса Філатова.

"Погана позиція БПП щодо підтримки Філатова, але дніпропетровці якось розберуться між двома кандидатами, одного з яких ми гаряче не підтримуємо",- сказав Луценко.

Разом з тим, він нагадав, що БПП буде підтримувати чинного столичного мера Віталія Кличка на виборах у Києві.

Нагадаємо, за підсумками голосування 25 жовтня у другий тур виборів мера Дніпропетровська вийшли Олександр Вілкул (37,5%) і Борис Філатов (35,3%). Розрив між ними становить понад 7 тисяч голосів.

Зазначимо, партія "Самопоміч" вирішила підтримати Філатова на виборах мера Дніпропетровська.