ua en ru

У Дніпропетровську викрали і побили члена виборчої комісії

У Дніпропетровську викрали і побили члена виборчої комісії Фото: місцеві вибори

Поліція порушила справу за даним фактом

У Дніпропетровську 11 листопада викрали і побили члена виборчої комісії від кандидата в мери міста. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУНП України в Дніпропетровській області.

Член виборчої комісії від одного з кандидатів на посаду міського голови Дніпропетровська звернулася в поліцію з повідомленням про побиття і викрадення, яке відбулося 11 листопада в 22:00", - йдеться в повідомленні.

В цей день 34-річна жінка проводила агітаційну роботу. Як пояснює постраждала, до неї під'їхав легковий автомобіль, з якого вийшли троє чоловіків. Вони побили її, посадили в автомобіль, провезли кілька кілометрів і висадили на вул. Героїв Сталінграда, після чого поїхали в невідомому напрямку.

Жінка звернулася в лікарню, де їй поставили діагноз закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій грудей. В даний час потерпіла госпіталізована.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на термін до 5 років.

Поліція проводить оперативно-розшукові заходи для встановлення автомобіля та осіб правопорушників, причетних до даного кримінального правопорушення.

Зазначимо, за даними місцевих видань, постраждала Тетяна Богина була членом дільничної виборчої комісії Красногвардійського району на ділянці 121/325. Сама Богина заявила, що 11 листопада розносила виборцям своєї ділянки запрошення на вибори. В ході роботи вона виявила "мертві душі", про що повідомила голові виборчої комісії.

Нагадаємо, 10 листопада в Черкасах невідомі викрали людину, поліція порушила справу за даним фактом.