ua en ru

Думчев відповідатиме на запитання киян через соцмережу

Думчев відповідатиме на запитання киян через соцмережу

Лідер партії "Рух за реформи" і кандидат у мери Києва Сергій Думчев на своїй сторінці в Facebook написав, що через напружений робочий графік не може зустрітися з усіма виборцями, тому пропонує відповісти на запитання всіх бажаючих киян в соцмережі.

"Друзі, мені приходить від вас велика кількість питань. Але, на мій превеликий жаль, я не можу відповісти на все відразу: телеефіри, спілкування з журналістами, зустрічі з виборцями, все це забирає багато часу. Деякі з вас скаржаться, що я спілкуюся тільки з журналістами і в гості тільки їх і покликав. Тому я запланував, що завтра ввечері, 14 жовтня, з 20:00 я буду відповідати на Ваші запитання на своїй сторінці в Facebook. Так що приходьте і задавайте їх. Буду радий відповісти", - пише Думчев.

У прес-службі партії "Рух за реформи" зазначають, що такий підхід до спілкування з виборцями абсолютно новий для України, але постійно практикується західними політиками. Це дозволить киянам не прив'язуватися до конкретного місця і часу зустрічі з кандидатом, а задати питання у зручний для них час.