ua en ru

Думчев приступив до розробки генерального плану розвитку Києва

Кандидат в мери Києва і лідер партії "Рух за реформи" Сергій Думчев уже приступив до реалізації першого етапу створення Генплану Києва. Днями запрацював сайт "Громадський Генплан Києва", покликаний зібрати думки жителів міста про необхідні зміни в столиці.

Це інтерактивна карта міста, на якій кожен киянин може зазначити проблеми, які його турбують, і запропонувати необхідні зміни.

"Києву життєво необхідний Генплан розвитку. Зараз наше місто нагадує корабель-привид, який йде в тумані без розпізнавальних знаків. Ніхто не знає, скільки людей живе в Києві, які у них проблеми, що потрібно для того, щоб їх вирішити", - заявляє Сергій Думчев.

Він зазначає, що він втомився слухати порожні обіцянки влади вирішити проблеми киян, провести реформи, розробити Генеральний план розвитку міста і т. д.

Кандидат у мери Києва вважає, що киянам час брати ініціативу в свої руки.

"Ми передамо всі зібрані ідеї та побажання киян в мерію і Міську раду Києва. І разом з журналістами, громадськими діячами, простими громадянами будемо контролювати дії влади. Саме для цього ми запустили новий проект - сайт Громадський Генплан Києва. Заходьте на сайт http://kievplan.com/, відзначайте проблеми, залишайте свої пропозиції - нам важлива думка кожного киянина", - говорить лідер партії "Рух за реформи".