ua en ru

У "Єдності" відповіли на поширення замовних матеріалів

Днями в Києві почали поширювати листівки з неправдивою негативною інформацією про українську партію "Єдність" та її лідера Олександра Омельченка. Однак у "Єдності" вважають це не загрозою іміджу, а швидше нездатністю інших політсил до реальних дій.

"Я хочу заявити, що я цього не боюся. Якщо конкурентам більше нічого сказати, це їх справа. Ніхто з моїх опонентів не хоче вийти зі мною на чесну розмову, провести дебати щодо серйозних питань міської проблематики. Вони довели місто буквально до розрухи, а зараз, замість того, щоб відстоювати свої позиції (якщо вони в них є), поширювали "чорнуху" проти мене", - заявляє кандидат на посаду міського голови Олександр Омельченко.

Він зазначив, що за нього і його політичну силу краще говорять реальні справи.

Лідер "Єдності" підкреслив, що не має наміру відповідати своїм опонентам такими ж брудними прийомами

"Я хочу сказати, що я не буду спілкуватися зі своїми конкурентами мовою листівок, які розклеюють десь у підворіттях або на стовпах. Я завжди готовий до діалогу, я запрошую своїх конкурентів до відкритих публічних дебатів. Вони бояться. А я не боюся - ні серйозних дебатів, ні замовних матеріалів або брехливих листівок. Я впевнений у своїх силах, і в своїй команді, з якою я йду на вибори", - резюмував Омельченко.