ua en ru

Екс-міністр транспорту Єфименка визнав свою поразку на виборах мера Білої Церкви

Екс-міністр транспорту Єфименка визнав свою поразку на виборах мера Білої Церкви Фото: Костянтин Єфименко

Однак, за даними екзит-полу Костянтин Єфименко набирає 55,75%

Екс-міністр транспорту Костянтин Єфименко визнав свою поразку на місцевих виборах мера Білої Церкви. Про це він повідомив на сторінці в Facebook.

"Спасибі всім хто мене підтримав! Бажаю успіхів Генадію Дикому на посаді міського голови! Сподіваюся, що в Білій Церкві буде завтра! Щиро ваш Костянтин Єфименко!", - повідомляє він.

Шановні Білоцерківці!Прикро, але мушу визнати поразку! Щиро дякую всім хто мене підтримав! Бажаю успіхів Генадію Дикому...

Posted by Костянтин Єфименко on 15 листопада 2015 р.

При цьому за даними екзит-полу Всеукраїнської громадської організації "Передові правові ініціативи" перше місце на виборах білоцерківського міського голови зайняв Костянтин Єфименко з результатом 55,75%. На другому, - Геннадій Дикий, який набрав 44,25%.

Зазначимо, Костянтин Єфименко обіймав посаду міністр транспорту та зв'язку України з 11 березня по 9 грудня 2010 р., перший заступник міністра інфраструктури України 23 грудня 2010 р. по 15 квітня 2014 р. Єфименко також є співвласником київського фармацевтичного заводу "Біофарма", який в 2013 р. звів новий виробничий комплекс у Білій Церкві. Його партнером в цьому бізнесі був народний депутат від "Партії регіонів" Василь Хмельницький.

Нагадаємо, Київський міськвиборчком обробив 17% протоколів: у Кличка - 66,71%, у Берези - 33,29%.