ua en ru

Фельдман: У дні перед виборами варто очікувати провокацій

Сьогодні в Харкові проводився масове вкидання листівок чорного піару, спрямованого проти політичної сили "Наш край". Ситуацію прокоментував співголова партії, народний депутат України Олександр Фельдман.

"Ще до виборчої кампанії я звертався до всіх політичних сил із закликом провести кампанію чесно, цивілізовано, щоб харків'яни могли пишається своїм городом. Але сьогодні можу констатувати - ми повернулися в початок 90-х, до беззаконня, образ, принижень честі та гідності, чорної рекламної продукції, що ганьбить не тільки політичну силу, а й дітей, родичів кандидатів", - заявив він.

Народний депутат зазначив, що заяви щодо чорного піару вже відправлені у відповідні органи. Також, за інформацією Олександра Фельдмана, завтра, в день тиші, від его імені планувалися агітаційні заходи з підкупом виборців.

"Дні перед виборами - дні бруду і провокацій. На стежку війни виходять ті, хто не упевнений у власних силах, хто звик до сумнівних технологій і перемоги будь-якою ціною. Війну не оголошують слабким. Я радий, що я підтримую "Наш край". Це сильна політична сила, і ми доведемо це на виборах", - додав кандидат.