ua en ru

Філатов не з'явився на дебати з Вілкулом

Народний депутат Борис Філатов не з'явився на перші телевізійні дебати з Олександром Вілкулом, на яких планувалося обговорювати питання розвитку Дніпропетровська.

У зв'язку з цим Вілкул на дебатах приступив до спілкування з ведучим з питань, що цікавлять телеглядачів. Зокрема, Вілкул представив детальну програму розвитку міста, а також конкретні проекти по кожному з восьми районів Дніпропетровська.

Як відомо, дебати між кандидатами на виборну посаду є невід'ємною частиною представницької демократії. Вони дозволяють виборцям отримати наочне уявлення про програми кандидатів, які в ході відкритої і чесної дискусії можуть аргументувати позицію з найважливіших питань.

На дебати 11 телеканал запропонував винести питання розвитку міста і міського господарства, що турбують всіх без винятку дніпропетровців.
Нагадаємо, ще 17 жовтня Вілкул першим запросив свого опонента до чесної і відкритої дискусії на не залежному міському телеканалі.

"Вважаю дуже правильним рішення керівництва 11 телеканалу про те, що такі теледебати мають відбутися на початку і в фіналі короткостроковій виборчої кампанії-між першим та другим туром виборів. Це дасть можливість дніпропетровцям в повній мірі зрозуміти різницю між підходами і програмами кандидатів та прийняти найбільш правильне рішення", - зазначив Вілкул.

Вілкул та телеведучий Б. Васильєв висловили надію, що Філатов зможе взяти участь у другому турі теледебатів, наміченому на 13 листопада.

Філатов не з'явився на дебати з Вілкулом