ua en ru

Глава БПП у Київській обл. заявляє про активізацію "чорних" PR-технологій за останній тиждень кампанії

Глава БПП у Київській обл. заявляє про активізацію "чорних" PR-технологій за останній тиждень кампанії

Керівник Київської обласної територіальної організації партії "Солідарність "Блок Петра Порошенко" Лев Парцхаладзе заявляє про активізацію "чорних" PR-технологій проти кандидатів партії в останній тиждень передвиборної кампанії. Про це він повідомив у Facebook.

"Почався останній тиждень передвиборної кампанії і активізувалися найбрудніші технології. Поширюється дуже багато неправдивої, наклепницької інформації з однією лише метою - очорнити сильних кандидатів перед виборами", - написав він на своїй сторінці.

Парцхаладзе звернувся до журналістів з проханням не ставати інструментом політичних ігор і перевіряти всю інформацію, яка з'являється в інтернеті, відрізняти брудні викиди від реальності.

При цьому він зробив репост заяви одного з кандидатів від партії в депутати Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва, про якого у ЗМІ і соціальних мережах почали поширювати інформацію про його підтримку так званої ДНР.

У своїй заяві-спростування звинувачень Соболєв написав, що готовий зняти свою кандидатуру з виборів у разі, якщо факти таких звинувачень підтвердяться. Крім пояснень, він надав копії документів, які показують, що така інформація не відповідає дійсності.