ua en ru

У Харкові на виборчій дільниці побилися представники 2 політичних сил

У Харкові на виборчій дільниці побилися представники 2 політичних сил Фото: МВС

Наразі правоохоронці працюють зі свідками і з'ясовують обставини події

У Харкові на виборчій дільниці №631099, яка знаходиться в університеті громадського харчування на вулиці Клочківській 333, стався конфлікт. За словами кандидата від однієї з партій, яка беруть участь у виборах до міськради, її побив невідомий, повідомляє місцеве видання "Городской Дозор".

"Я увійшла в зал спостерігати за виборчим процесом. Прямо біля входу до кабінки для голосування сиділи молоді люди з білими нашивками "Волонтери". Члени ДВК поскаржилися мені, що незрозуміло, на якій підставі вони знаходяться там і допомагають робити свій вибір літнім людям, у яких є проблеми зі здоров'ям", - розповіла побита жінка.

Як повідомляється, за словами кандидата, вона попросила куратора цих хлопців пред'явити документи. Але той накинувся на неї з кулаками і вдарив кулаком в груди на очах у всіх присутніх.

Відзначається, що в міліції даний інцидент назвали сваркою 2 представників різних політичних сил. Як повідомили в прес-службі облуправління МВС, до Дзержинського райвідділу надійшло повідомлення, що сьогодні близько 14 години на виборчій дільниці сталася сварка між громадянами.

"Конфлікт був між представниками різних політичних сил. Як заявила одна з учасниць цього конфлікту, її начебто хтось ударив в грудну клітку. Коли міліціонери запропонували їй звернутися до лікарні щоб зняти тілесні ушкодження - вона відмовилася", - пояснила в.о. начальника ЦГЗ ГУ МВСУ в Харківській області.

Як повідомляється, зараз правоохоронці працюють зі свідками і з'ясовують обставини події. Дана подія внесено в Журнал реєстру правопорушень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Мелітополі кандидати в депутати побилися біля виборчої дільниці.