ua en ru

Кличко і Береза проходять у другий тур виборів мера Києва за підсумками підрахунку 37% голосів

Кличко і Береза проходять у другий тур виборів мера Києва за підсумками підрахунку 37% голосів Фото: Віталій Кличко

Чинний мер Кличко набрав 39,9% голосів

За результатами обробки 37% протоколів у другий тур виборів мера Києва проходять Віталій Кличко ("БПП-Солідарність") і Борислав Береза ("Партія рішучих громадян"). Про це свідчать дані, оприлюднені Київської міської виборчою комісією за підсумками отриманих протоколів з результатами голосування у Дарницькому, Печерському, Голосіївському і Деснянському районах столиці.

Так, за Кличка проголосувало 39,9% громадян, за Березу - 9,59%, Олександр Омельченко ("Єдність") набрав 8,87% голосів, Сергій Гусовський ("Самопоміч") - 7,88%, Володимир Бондаренко (ВО "Батьківщина") - 7,22%, Олександр Мирний (ВО "Свобода") - 4,40%, Олександр Пузанов ("Опозиційний блок") - 3,96%, Сергій Думчев ("Рух за реформи") - 3,79%, Василь Гацько (" Демократичний Альянс") - 2,78%, Геннадій Корбан ("Укроп") - 2,63%.

Станом на 12 годину в Київський ІК надійшли 136 протоколів з виборів мера ось Дарницької районної виборчої комісії.

Нагадаємо, явка виборців на місцевих виборах в Києві склала 41,87%. Голова Київської міської виборчої комісії Анатолій Сульдін прогнозує, що явка виборців в ході другого туру виборів в столиці становитиме не нижче цього рівня.