ua en ru

В Лисичанську "Наш край" звинуватив "Самопоміч" у змові з "Опоблоком"

Голова Луганської обласної організації політичної партії "Наш край" Юрій Мар'їн повідомив, що організація партії "Самопоміч" в Лисичанську (Луганська обл.) знаходиться під впливом "Опозиційного блоку". Колишні регіонали, а зараз представники "Опозиційного блоку", за його інформацією, найімовірніше, мотивують лисичанську "Самопоміч" фінансово.

"Якщо "Самопоміч" не підкуплена то, як можна пояснити загальне голосування "Самопомочі" та Опозиційного блоку з пропозицією про зняття з передвиборної гонки партії "Наш край"? Це відбувалося в жовтні на засіданні Лисичанської міської виборчої комісії Луганської області. Взагалі, представники "Самопомочі" неодноразово були помічені в таких брудних голосуваннях з Опозиційним блоком", - говорить Мар'їн.

Також він заявив, що "Опозиційний блок" вже готує грунт для здійснення фальсифікацій на місцевих виборах. Про це, за його словами, свідчить призначення представниці Опозиційного блоку головою територіальної виборчої комісії Лисичанська.

"Вчорашні регіонали у Лисичанську домоглися призначення на посаду голови територіальної виборчої комісії Наталії Кравченко, яка є терористкою, одним з організаторів референдуму на Луганщині, свій партквиток про вступ у Партію регіонів отримала особисто з рук Януковича. Зараз вона офіційний помічник-консультант народного депутата від Опозиційного блоку Сергія Володимировича Дунаєва", - говорить Мар'їн.

Також, за словами представника Луганської обласної організації партії "Наш край", ВБЕЗ в Луганській області на неї було заведено кримінальну справу ЕРДР № 12015130000000196 від 05.06.2015 р. з приводу нецільового використання бюджетних коштів на вибори нардепів в 2014 р. (144000 грн)

Крім того, Наталія Кравченко є в люстраційному списку КВУ щодо членів виборчих комісій, які порушували виборче законодавство під час місцевих виборів 2010 р.

"Хотілося б, щоб правоохоронні органи і міжнародні спостерігачі, такі як ОБСЄ, відреагували на ситуацію, яка зараз склалася в Лисичанську. Чесні і законні вибори на Донбасі можливі!", - підкреслив Мар'їн.