ua en ru

МВС не підтверджує викрадення бюлетенів в Київському районі Одеси

МВС не підтверджує викрадення бюлетенів в Київському районі Одеси Фото: вибори

До міліції надійшло повідомлення, що до адміністрації Київського району не пускають громадян

Міністерство внутрішніх справ не підтверджує викрадення бюлетенів в Київському районі Одеси. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Сьогодні до Київського райвідділу міліції були запрошені двоє чоловіків для перевірки інформації про нібито вчинені ними правопорушення, пов'язані з виборчим процесом. В результаті перевірки будь-яких порушень в діях вказаних осіб не виявлено", - вказує відомство.

Зазначається, що до міліції надійшло повідомлення від оператора 102 про те, що до приміщення адміністрації Київського району, яка знаходиться на вул. Академіка Корольова, не пускають громадян. В цей же час до правоохоронців надійшла інформація, що біля цієї ж адміністративної будівлі один з громадян поклав до свого автомобіля мішок з нібито викраденими виборчими бюлетенями.

"Для перевірки повідомлень за вказаною адресою виїхали співробітники правоохоронних органів, які для з'ясування обставин запросили до Київського райвідділу двох громадян за нібито вчинені ними правопорушення, пов'язані з виборчим процесом. В результаті перевірки інформація щодо викрадених бюлетенів не підтвердилася і порушень в діях вищезазначених осіб виявлено не було", - запевняють в МВС.

Нагадаємо, міліція проводить досудове розслідування за фактами можливої фальсифікації при заповненні протоколів дільничними комісіями Київського району Одеси.