ua en ru

Нардеп: Дніпропетровський суд відхилив позов Милобога під тиском з АПУ

Нардеп: Дніпропетровський суд відхилив позов Милобога під тиском з АПУ

Дніпропетровський окружний адміністративний суд відмовив у задоволенні позову Юрія Милобога, кандидату на посаду міського голови Кривого Рогу від "Самопомочі", під тиском Адміністрації Президента. Про це заявив народний депутат, член політради Укропу Андрій Денисенко.

"У річницю революції наш самий справедливий Дніпропетровський окружний адміністративний суд відхилив всі вимоги позову "Самопомочі" про скасування, перерахунок і т. п. сфальсифікованих вілкульнею результатів виборів в Кривому Розі. Все вкинуто за законом. Головуючий Златин, судді Серьогіна і Ніколайчук", - написав Денисенко на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, напередодні винесення цього рішення суддів цілий день "укочували" з Адміністрації Президента, зокрема, заступник глави АП Олексій Філатов, "який прямо посилався на домовленості між Вілкулами (Олександр і Юрій Вілкул, останній проголошений переможцем виборів мера Кривого Рогу) і Порошенком".

Як відомо, Юрій Милобог вимагав перерахувати голоси на спецдільницях в Інгулецькому районі Кривого Рогу, а також припинити повноваження міської територіальної виборчої комісії.

У неділю, 22 листопада, демократичні сили, в тому числі УКРОП, проводять мирне віче у Кривому Розі проти фальсифікації виборів міського голови.