ua en ru

У Миколаєві голову виборчкому збив автомобіль

У Миколаєві голову виборчкому збив автомобіль Фото: заступник голови Національної поліції Миколаївській області Валерій Коба

За словами заступника голови обласної поліції, виборчого процесу нічого не загрожує

У Миколаєві вчора, 14 листопада, напередодні голосування у другому турі місцевих виборів голову дільничної виборчої комісії Заводського району збив автомобіль. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник начальника Головного управління Національної поліції України в Миколаївській області Валерій Коба.

"Доводжу до відома громадськості, щоб не було жодних інсинуацій. Вчора ввечері в Заводському районі на пр. Леніна за попередніми даними при переході дороги в недозволеному місці був здійснений наїзд автомобіля на главу однієї з ДВК Заводського району, який з середньої тяжкості тілесними ушкодженнями доставлений в лікарню", - написав Коба.

За його словами, життя потерпілого глави виборчкому нічого не загрожує. Факт ДТП був зареєстрований, особу водія встановлено, проходить слідство.

Заступник голови миколаївської поліції стверджує, що загрози виборчому процесу у зв'язку з цією подією немає.

"У ДВК є заступник і кворум, виборчий процес не під загрозою. Ніякої політики, просто ДТП", - заявив він.

Довожу до сведения общественности, чтобы не было всяких инсинуаций. Вчера вечером в Заводском районе на пр. Ленина по пр...

Posted by Валерий Коба on 14 ноября 2015 г.

Нагадаємо, сьогодні в Україні проходить другий тур місцевих виборів. Виборчі дільниці відкрилися о 8:00 і закриються о 20:00.

У Миколаєві за крісло мера будуть змагатися Ігор Дятлов від "Опозиційного блоку" і Олександр Сенкевич від "Самопомочі".