ua en ru

У Новій Каховці просять "Наш край" зняти з виборів мера кандидатуру помічниці нардепа від БПП

У Новій Каховці просять "Наш край" зняти з виборів мера кандидатуру помічниці нардепа від БПП Фото: Людмила Васильєва

Трудовий колектив ТОВ "Енерджі продакт" (Нова Каховка) звернувся до керівництва партії "Наш Край" Олександру Мазурчуку з проханням зняти кандидатуру Людмили Васильєвої від партії на виборах мера Нової Каховки. Про це йдеться у відповідному зверненні підприємства.

Як зазначається у зверненні, висунення кандидатури Васильєвої, яка є помічником-консультантом народного депутата України Івана Винника ("Блок Петра Порошенко"), розчарувало виборців Нової Каховки.

У зверненні підкреслюється, що Людмила Васильєва є засновником, а її чоловік - Дмитро Васильєв очолює підконтрольна народному депутату Івану Віннику компанію "Каховка Маркет", яка шляхом ініціювання та фальсифікації судових процесів намагається встановити контроль над заводом будівельних матеріалів у Новій Каховці, заблокувати його роботу і позбавити трудового колектив зарплат, а місцевий бюджет - податкових надходжень.

Поки реакція на прохання виборців про зняття кандидатури Васильєвої не надійшла. Письмові звернення були передані в партію і місцевим ЗМІ.