ua en ru

Охендовський: зриву виборів у Маріуполі та Красноармійську не буде

Охендовський: зриву виборів у Маріуполі та Красноармійську не буде Фото: Михайло Охендовський

У ЦВК впевнені, що можливості зриву виборів 29 листопада не буде

Зриву місцевих виборів у Маріуполі та Красноармійську Донецької області не буде. Про це в ході брифінгу повідомив голова Центральної виборчої комісії (ЦВК) Михайло Охендовський 19 листопада, передає кореспондент РБК-Україна.

"Будуть передаватися вони (бюлетені - ред.) працівниками секретаріату ЦВК безпосередньо членам ДВК і в Красноармійську, і в Маріуполі. У нас є абсолютно повна впевненість в тому, що усі виборчі бюлетені, виготовлені для відповідного голосування, потраплять до виборчих дільниць і можливості зриву виборів в Красноармійську та Маріуполі 29 листопада точно не буде", - сказав Охендовський.

За його словами, сьогодні на засіданні ЦВК має затвердити тексти виборчих бюлетенів для організації проведення виборів Красноармійської та Маріупольської міських рад та міських голів.

Разом з тим, Охендовський висловив впевненість, що у випадку, коли у голосування буле забезпечено хоча б на одній з дільниць, результати виборів будуть встановлені.

"Якщо проголосує хоча б одна виборча дільниця, можна буде встановити результати виборів і міської ради і міського голови", - додав він.

Нагадаємо, 17 листопада набув чинності закон про проведення виборів у Маріуполі та Красноармійську 29 листопада.