ua en ru

"Опоблок" звинувачує Лисова та Курінного в крадіжці голосів на користь "Єдності"

Партія "Опозиційний блок" заявляє про спроби фальсифікації результатів виборів до київської міської ради на користь партії "Єдність". Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

"Ми отримали достовірну інформацію від наших спостерігачів на дільницях і членів виборчих комісій про численні факти фальсифікацій при підрахунку голосів. У Опозиційного блоку відбирають голоси на користь партії "Єдність", - сказано в повідомленні.

Зокрема, за даними партії, фальсифікації і перекидання голосів відбуваються в Голосіївському, Святошинському та Шевченківському районах Києва.

"За всіма махінаціями стоять дві одіозні особистості - Лисов і Курінний. Обидва добре відомі в Києві як майстра по скупці голосів виборців і фальсифікації результатів виборів", - наголошується в повідомленні.

Партія вимагає негайного втручання в ситуацію правоохоронних органів, Генеральної прокуратури та Служби безпеки України.

Як повідомляли раніше ЗМІ, "Опозиційний блок" не визнає результати виборів у Харківській області і має намір оскаржити їх в суді.