ua en ru

Приймальню кандидата в депутати Одеської міськради від БПП намагалися підпалити

Приймальню кандидата в депутати Одеської міськради від БПП намагалися підпалити Фото: приймальня кандидата в депутата

Ніхто не постраждав

Невідомі особи за допомогою пляшки із запальною сумішшю намагалися розбити вікно в приміщенні приймальні кандидата у депутати Одеської міської ради від партії "Блок Петра Порошенка" Петра Іонова. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області.

"Повідомлення про дану подію надійшло в чергову частину Приморського районного відділу міліції міста Одеси о 21.15. Інцидент стався на проспекті Гагаріна... По приїзду правоохоронці встановили, що невідомі особи за допомогою пляшки із запальною сумішшю намагалися розбити вікно в приміщенні приймальні одного з кандидатів у депутати Одеської міської ради", - зазначає МВС.

На місці події зараз працюють співробітники міліції, які встановлюють обставини події та осіб, причетних до скоєння вказаного правопорушення.

Зазначений факт підтверджує і сам Іонов.

"22 жовтня близько 20:00 невідомі запустили у вікно штабу камінь, потім пляшку з" коктейлем Молотова ". Майже всі співробітники штабу ще були на робочих місцях... На щастя ні камінь, ні пляшка, не змогли розбити товсте вітринне скло, а пляшка судячи з усього, погасла ще в польоті. Палії відразу ж зникли в темному провулку", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Нагадаємо, в Одесі 22 жовтня побили і облили горючою сумішшю кандидата в депутати міської ради від "Опозиційного блоку" Андрія Бондарчука.