ua en ru

"Самопоміч": команда Вілкула-старшого незаконно намагається ліквідувати відставання від Мілобога

"Самопоміч": команда Вілкула-старшого незаконно намагається ліквідувати відставання від Мілобога Фото: Юрій Вілкул

У Кривому Розі стає неспокійно

Об'єднання "Самопоміч" заявляє, що за результатами підрахунку 80% бюлетенів на виборах мера Кривого Рогу (Дніпропетровська область) лідирує Юрій Мілобог. Про це партія повідомляє на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Кривий Ріг. Пораховано 80% бюлетенів. Юрій Мілобог (Об'єднання" Самопоміч") - 49,9%; Юрій Вілкул (Опозиційний блок) - 48,0%; зіпсовано - 2,1%. Ніч захисту результату!", - сказано в повідомленні.

КРИВИЙ РІГ. Пораховано 80% бюлетенів. Юрій Милобог (Об’єднання "Самопоміч") - 49,9%Юрій Вілкул (Опозиційний блок) - 48,0%Зіпсовано - 2.1%Ніч захисту результатів!

Posted by Об'єднання "Самопоміч" on 15 ноября 2015 г.

При цьому нардеп Семен Семенченко заявив, що в хід пішли фальсифікації з боку Вілкула.

"Демонтаж" Криворізької республіки "регіоналів проходить успішно. Опрацьовано 80% протоколів. Юрія Вілкула у другому турі виборів міського голови Кривого Рогу на 1.9% відсотків обходить кандидат від Самодопомоги Юрій Мілобог." Русский мир "пручається, в хід пішли фальсифікації. Отримано інформацію про вкидання на виборчих дільницях одного з районів (Інгулецький район) 4 000 бюлетенів ", - зазначив депутат Верховної Ради України.

Демонтаж "Криворожской республики" регионалов проходит успешно. Обработано 80% протоколов. Юрия Вилкула во втором туре ...

Posted by Семен Семенченко on 15 ноября 2015 г.

Нагадаємо, кандидат у мери Дніпропетровська від Укропу Борис Філатов заявляє, що випереджає кандидата від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула на 25 тис. голосів, тобто на 10%.