ua en ru

"Самопоміч" просить Раду призначити нові вибори мера в Кривому Розі на цьому тижні

"Самопоміч" просить Раду призначити нові вибори мера в Кривому Розі на цьому тижні Фото: Єгор Соболєв

Жителі міста протягом трьох тижнів протестують проти визнання мером Вілкула

Параментська фракція "Самопоміч" звернулася до парламенту щодо призначення нових виборів міського голови в місті Кривий Ріг на цьому тижні. Про це з трибуни парламенту повідомив заступник лідера фракції " Самопоміч" Єгор Соболєв, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами Соболєва, відповідне звернення до "Самопомічі" направила Криворізька міська виборча комісія.

"Велике прохання від криворіжців, велике прохання від нас усіх, хто прийшов їм на допомогу - представників різних фракцій парламенту - давайте цього тижня призначимо нові вибори в Кривому Розі",- сказав Соболєв.

Депутат відзначив, що уже протягом трьох тижнів криворіжці протестують проти визнання міським головою представника " Опозиційного блоку" Юрія Вілкула.

"Багато людей Кривого Рогу, які день і ніч на вулицях, просять від парламенту цивілізованого, законного розумного рішення - призначити нові вибори в Кривому Розі. Вчора з таким зверненням до нас звернулася Криворізька міська виборча комісія", - додав він.

Нагадаємо, на виборах міського голови Кривого Рогу 15 листопада з відривом у 752 голоси від кандидата від "Самопомічі" Юрія Милобога переміг представник "Опозиційного блоку" Юрій Вілкул.