ua en ru

"Самопоміч" збирається вирішити питання виборів у Кривому Розі "вуличним методом"

"Самопоміч" збирається вирішити питання виборів у Кривому Розі "вуличним методом" Єгор Соболєв

Єгор Соболєв вважає, що "вуличні методи" мають додати сили там, де не вистачає політичних

"Самопоміч" збирається вирішити питання визнання виборів в Кривому Розі недійсними "вуличним методом". Про це журналістам повідомив заступник голови парламентської фракції "Самопоміч" Єгор Соболєв, передає кореспондент РБК-Україна.

"Будемо робити те, що ми почали робити в Кривому Розі, встановлювати пряме народовладдя, виганяти всіх цих тітушок, зрадників, фальсифікаторів і корупціонерів і очищувати державу від них до тих пір, поки їх в державі не залишиться", - розповів Соболєв.

Також депутат скептично оцінив ймовірність того, що завтра парламент, коли відвідуваність депутатів є найнижчою, може призначити вибори міського голови в Кривому Розі.

"Нам треба продовжувати те, що ми зупинили 20 лютого (2014 року, - ред.) на Майдані. Значить вуличні методи мають додати сили там, де не вистачає політичних",- підсумував він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голова Верховної Ради України Володимир Гройсман закликав парламентарів знайти компроміс щодо питання призначення позачергових виборів міського голови Кривого Рогу.