ua en ru

"Соціальний барометр": Анатолій Вершина лідирує на виборах мера у Павлограді

Серед кандидатів на посаду Павлоградського міського голови Анатолій Вершина набрав 55,7%, Євген Терехов - 41,9%, зіпсували бюлетень - 2,4%. Такі дані екзит-полу, проведеного ГО "Соціальний барометр" в Павлограді Дніпропетровської області.

За Терехова Євгенія голосували молодь і люди середнього віку. Анатолія Вершину підтримали люди старшого віку. Терехова підтримали більше чоловіків, Анатолія Вершину - жінки. Євгена Терехова більшою мірою підтримують в центрі місті, Анатолія Вершину - у всіх інших районах міста.

Як зазначають ЗМІ, за даними екзит-полу, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) на замовлення телеканалу "1+1", Анатолій Вершина отримав 55,5% голосів виборців, Євген Терехов- 44,5%.

ГО "Соціальний барометр" провела екзит-пол у Павлограді Дніпропетровської області на замовлення Українського Центру Стратегічних Рішень. Метою даного дослідження є паралельний підрахунок голосів і отримання інформації про результати другого туру виборів міського голови. Вибірка фактична, становить 1540.

Вибірка екзит-полу КМІС складається з виборців, які проголосували на виборчих дільницях на території відповідного міста і є репрезентативною для кожного окремо взятого міста в цілому. Застосовувалася методика "таємного голосування". Статистична похибка вибірки не перевищує 3,5%. В Павлограді було опитано 2724 респондентів.

Нагадаємо, у другому турі виборів Павлограда брали участь два кандидати: Анатолій Вершина від "Опозиційного блоку" (35,56% за результатами першого туру) та Євген Терехов від партії "УКРОП" (18,47%). Явка виборців у першому турі голосування склала 45,4%.

"Соціальний барометр": Анатолій Вершина лідирує на виборах мера у Павлограді"Соціальний барометр": Анатолій Вершина лідирує на виборах мера у Павлограді