ua en ru

Рада коаліції сьогодні о 15:00 може розглянути питання призначення виборів у Маріуполі

Рада коаліції сьогодні о 15:00 може розглянути питання призначення виборів у Маріуполі Фото: вибори в Маріуполі

Рада коаліції збереться для обговорення порядку денного на наступний пленарний тиждень

Рада коаліції сьогодні о 15:00 може розглянути питання призначення виборів у Маріуполі Донецької області. Про це у коментарях журналістам повідомила віце-спікер парламенту Оксана Сироїд, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні є Рада коаліції призначена на 15-ту годину",- сказала Сироїд.
За її словами, Рада коаліції збереться для обговорення порядку денного на наступний пленарний тиждень та ймовірно питання призначення виборів у Маріуполі.

"Я думаю, що це буде і питання порядку денного на наступний тиждень, і, мабуть, питання виборів у Маріуполі",- додала вона.

Разом з тим Сироїд зауважила, що відповідно до позиції " Самопомочі" вибори у Маріуполі мають бути призначені після формування нового складу Центральної виборчої комісії та відповідно утворення оновленої Маріупольської ТВК, а не перенесені на 15 листопада, як це пропонує пропрезидентська фракція "Блок Петра Порошенко".

Нагадаємо, голова ЦВК Михайло Охендовський заявляє, що голосування в рамках місцевих виборів-2015 у Красноармійську та Маріуполі Донецької області зірвалося через злочинну бездіяльність окремих членів відповідних територіальних виборчих комісій (ТВК).