ua en ru

У столичному штабі БПП заявили про наміри опонентів імітувати порушення "Солідарністю" дня тиші

У київському штабі БПП заявили про наміри опонентів імітувати порушення "Солідарністю" дня тиші. Про це заявив депутат Київради, керівник виборчого штабу БПП у Києві Володимир Прокопів.

Так, за його словами, у суботу, 24 жовтня, у так званий "день тиші" проти політсили "Солідарність" будуть використані елементи "чорного піару".

"Нам достеменно відомо, що наразі в Київ везуть надруковану в іншому місті передвиборну агітаційну продукції нібито від БПП. "Липові" агітки наші опоненти планують розповсюджувати від імені нашої партії у день тиші, тим самим підставляючи БПП, роблячи з нашої партії порушника закону", - повідомив Володимир Прокопів.

Депутат Київради додав, що також цієї ночі опоненти планують вдатися до "чорного піару", розклеївши по місту листівки, компрометуючі БПП. Володимир Прокопів закликав конкуруючі партії дотримуватися законодавства України і достойно завершити агітаційну кампанію.

"Ми хочемо проінформувати громадськість про такі плани конкурентів, та запевнити останніх, що нам відомо про їхні провокативні наміри. Так от ми заявляємо, що не боїмося провокацій, ми ведемо чесну передвиборну кампанію, і закликаємо до того ж наших опонентів, закликаємо гідно завершити агітацію, не здійснювати правопорушень. Столиця України повинна бути прикладом проведення чесних виборів", - підкреслив Володимир Прокопів.