ua en ru

Святослав Олійник проконтролював хід робіт з комплексної реконструкції Синельникового

Святослав Олійник проконтролював хід робіт з комплексної реконструкції Синельникового

Кандидат у депутати обласної ради від партії "Відродження" Святослав Олійник проконтролював хід робіт на п'яти ключових інфраструктурних проектах, що реалізуються в Синельниковому (Дніпропетровська область) в цьому році. Про це повідомляє прес-служба партії "Відродження".

Зокрема, Олійник відвідав будівництво нової паркової зони, роботи по створенню якої рухаються з випередженням графіка. Він зазначив, що запуск проекту комплексної інфраструктурної реконструкції міста Синельникове став можливим завдяки консолідованій позиції обласної влади, мера Синельникового та міської громади.

"У нас з'явилася можливість виділити 75 мільйонів гривень, щоб провести серйозні інфраструктурні перетворення в Синельниковому. Це потужний імпульс до розвитку міста", - заявив Олійник.

Крім того, кандидат від "Відродження" проконтролював хід будівництва нової дороги по вулиці Перемоги, перевірив, як прокладають нову водопровідну мережу та систему водовідведення, відвідав споруджувану станцію по очищенню стічних вод.

"Реалізація великого інфраструктурного проекту в Синельниковому є прикладом нового підходу до стимулювання економічного розвитку громад та ефективного використання бюджетних коштів. Ми прагнемо підвищити рівень добробуту людей, так і рівень їх життєвого простору та комфортності проживання", - зазначив кандидат "Відродження".

Як зазначається, за ініціативи Святослава Олійника вдалося виділити 75 мільйонів гривень з обласного бюджету для фінансування комплексної інфраструктурної реконструкції міста Синельникове. Зокрема, кошти спрямовані на вирішення проблеми з підтопленням ґрунтовими водами в місті, встановлення водоочисної лабораторії, очищення озера і виведення в нього джерельних і грунтових вод, необхідне закільцювання системи водопостачання для стабільної подачі води городянам, проведення ремонту доріг та ліфтів у місті, а також будівництво нового сучасного парку.