ua en ru

ЦВК сформувала новий склад Харківського облвиборчкому

ЦВК сформувала новий склад Харківського облвиборчкому Фото: ЦВК

Крім того, новий склад затвердили також Маріупольському і Новороздольскому горизбиркомам

Центральна виборча комісія сформувала новий склад Харківської обласної, Маріупольської та Новороздільської міських виборчих комісій. Про це повідомляє прес-служба Цвк.

Як наголошується, жеребкування по включенню кандидатур до нового складу комісій провели на засіданні Цвк. Після чого Центрвиборчком затвердив їх складу.

Повідомляється, 9 жовтня Центральна виборча комісія (ЦВК) достроково припинила повноваження усього складу Харківської обласної виборчої комісії, Маріупольської міської виборчої комісії та Новороздольской міської виборчої комісії (Львівська область).

Харківський обласний виборчком не виконав розпорядження ЦВК про вирішення питання реєстрації кандидатів у депутати облради від партії "Опозиційний блок". Також ЦВК ухвалила, що місцеві організації політичних партій, які мають право на подання кандидатур до складу Харківського облкизбиркома, можуть не пізніше 24:00 11 жовтня подати до ЦВК кандидатури для включення до складу відповідної комісії.

Маріупольський міський виборчком порушив законодавство, змінивши керівний склад чотирьох районних виборчих комісій міста.

Новороздільський міський виборчком не виконав рішення судів про повторний розгляд заяви міської організації політичної партії "Конкретних справ" про реєстрацію кандидатів у депутати.

Нагадаємо, ЦВК сформувала новий склад Херсонського міськвиборчкому.