ua en ru

ЦВК зареєструвала ще 9 міжнародних офіційних спостерігачів

ЦВК зареєструвала ще 9 міжнародних офіційних спостерігачів Фото: ЦВК

Загальна кількість зареєстрованих міжнародних офіційних спостерігачів на місцевих виборах становить 125 осіб

Центральна виборча комісія (ЦВК) на засіданні 7 жовтня зареєструвала ще 9 міжнародних офіційних спостерігачів від Бюро демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ та Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами. Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

"Розглянувши відповідні звернення, Комісія зареєструвала 1 офіційного спостерігача від Бюро демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки та співробітництва в Європі та 8 - від Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO) на чергових виборах депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, перших виборах депутатів рад об'єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року", - йдеться в повідомлення.

Таким чином, станом на 7 жовтня 2015 року загальна кількість зареєстрованих міжнародних офіційних спостерігачів на місцевих виборах складає 125 осіб. Із них - 5 осіб від Естонської Республіки, 96 - від БДІПЛ ОБСЄ, 16 - від Українського Конгресового Комітету Америки та 8 - від Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO).

Нагадаємо, голова ЦВК розповів про умови проведення місцевих виборів на Донбасі.