ua en ru

Вілкул проголосував "мирний український Дніпропетровськ"

Вілкул проголосував "мирний український Дніпропетровськ"

Олександр Вілкул взяв участь у голосуванні в другому турі виборів Дніпропетровського міського голови. У першому турі він переміг свого опонента більш ніж на 7 тисяч голосів.

"Я проголосував за мирний і український Дніпропетровськ, який динамічно розвивається. За наше улюблене місто без радикалізму, без терактів. За місто, в якому ми не боїмося випускати своїх дітей на вулицю. За місто, якому всім буде жити затишно і комфортно", - заявив він.

"Завдання мера - об'єднати усіх городян, незалежно від їх політичних уподобань і забезпечити розвиток Дніпропетровська", - додав політик.

Вілкул проголосував одним із перших - відразу після відкриття виборчої дільниці. Він закликав свого опонента зробити все, щоб другий тур виборів мера Дніпропетровська пройшов чесно, відкрито і без провокацій.

"На жаль, у першому турі ми стали свідками численних порушень, аж до відвертих фальсифікацій. Нам доводилося звертатися в правоохоронні органи і суд. Але мені хочеться сподіватися, що у другому турі дніпропетровці чесно зможуть вибрати того, кого вони вважають найбільш ефективним керівником. Тому що від його знань і досвіду залежить керування складним міським господарством, життя мільйона городян", - підкреслив Вілкул.

Вілкул проголосував "мирний український Дніпропетровськ"