ua en ru

У другий тур виборів мера Миколаєва вийшли Дятлов і Сенкевич

У другий тур виборів мера Миколаєва вийшли Дятлов і Сенкевич Фото: Ігор Дятлов

За Ігоря Дятлова віддали 44764 голосів, за Олександра Сенкевича - 25904

Миколаївська міська виборча комісія оголосила результати виборів Миколаївського міського голови. Так, згідно з цими даними, у другий тур виборів мера виходять Ігор Дятлов (висуванець "Опозиційного блоку") і Олександр Сенкевич (кандидат від "Самопомочі"), повідомляють "Новости N".

Як повідомляється, за Ігоря Дятлова віддали 44764 голосів. Він є лідером перегонів. За Олександра Сенкевича віддали свої голоси 25904 виборця.

Наголошується, що за чинного мера Миколаєві Юрія Гранатурова проголосували 25496 чоловік. Таким чином, у нього третій результат. Висуванець від "Відрождення" Віталій Воронов набрав 4212 голосів, кандидат від ВО "Свобода" Демид Губський - тисячі дев'ятсот п'ятьдесят шість.

Раніше повідомлялося, що згідно з результатами обробки 100% протоколів, у другий тур виборів мера Києва виходять чинний мер Віталій Кличко ("БПП "Солідарність") та народний депутат Борислав Береза ("Партія рішучих громадян").

Так, за підрахунками РБК-Україна, Віталій Кличко набрав 40,57% (353 тис. 312 виборців), а Борислав Береза - 8,84% (77 тис. 029).

Нагадаємо, в Миколаєві на місцевих виборах на пост мера міста претендував 21 кандидат.