ua en ru

На виборах мера Чернігова перемагає кандидат від БПП Атрошенко

На виборах мера Чернігова перемагає кандидат від БПП Атрошенко Фото: Владислав Атрошенко

Атрошенко набрав 57,5% голосів виборців, діючий мер Соколов - 37,7%

Народний депутат України з фракції "Блок Петра Порошенка" Олександр Черненко заявляє, що в Чернігові мером міста стане Владислав Атрошенко, передає прес-служба БПП.

"За даними екзит-полу, який проводила авторитетна компанія "Социс", перемогу здобув висуванець від "БПП "Солідарність" Владислав Атрошенко, який набрав - 57,5% та обійшов діючого мера Олександра Соколова більше як на 20%, у якого - 37,7%. Тому я не думаю, що будуть якісь серйозні суперечки під час підрахунку голосів, тому що розрив досить великий", - зазначив парламентар.

Він підкреслив, що у Чернігові зафіксована найбільша явка в Україні - 40%.

Нардеп також відзначив, що серйозних порушень на момент закриття дільниць не було зафіксовано, це можуть засвідчити міліція і спостерігачі. "Навіть якщо в когось виникне бажання оскаржити результати виборів, то не буде для цього жодних підстав", - заявив депутат ВР.

Нагадаємо, у Чернігові на деяких дільницях виборці прийшли голосувати зі штрих-кодами в паспорті, які можуть бути використані, щоб перевірити, чи прийшов виборець проголосувати, повідомляв Комітет виборців України (КВУ).